Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 09-05-2023 και ώρα 11.00 π.μ.,

05 Μαΐου 2023 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 7η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΩ την Τρίτη 09-05-2023 και ώρα 11.00 π.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια ΖΩΣΗΣ τηρούμενων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Λήψη απόφασης για την επιστροφή της καταβληθείσας από τους ιδιοκτήτες οικιών δαπάνης διακλάδωσης – σύνδεσης με τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στις Δημοτικής Ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών σε συμμόρφωση με τους όρους των τροποποιημένων αποφάσεων ένταξης των πράξεων:

· «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών των πρώην Δήμων Ηρακλειδών και Δικαίου και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων πρώην Δήμου Δικαίου – Β΄φάση»

· «Κατασκευή έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω»

2. Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής από τους ιδιοκτήτες οικιών του κόστους διακλάδωσης- σύνδεσης με τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στις Δημοτικής Ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών λόγω επιλεξιμότητας της σχετικής δαπάνης από τις ενταγμένες πράξεις:

· «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών των πρώην Δήμων Ηρακλειδών και Δικαίου και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων πρώην Δήμου Δικαίου – Β΄φάση»

· «Κατασκευή έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω»

3. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Αναβάθμιση και συντήρηση συστήματος παρακολούθησης της λειτουργίας των αντλιοστασίων ακαθάρτων και ΕΕΛ Καρδάμαινας»

4. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Παροχή υπηρεσιών συντήρησης του εγκατεστημένου συστήματος τηλεμετρίας και τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω»

5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή μηχανημάτων έργου της Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Κω» (ΟΜΑΔΑ Β)

6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή μηχανημάτων έργου της Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Κω» (ΟΜΑΔΑ Α)

7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου»

8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Παροχή υπηρεσίας τεχνικού ασφαλείας για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ».

9. Έγκριση 2ου πρακτικού επιτροπής διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού (α.α. 196105) του έργου «Ολοκλήρωση έργων για την κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων της αποχέτευσης από την ρυμοτομική γραμμή των ακίνητων μέχρι την θέση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης Καρδάμαινας» και λήψη απόφασης κατακύρωσης.

10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Προστασία εξωτερικών τοιχωμάτων λιθόκτιστης υπόγειας δεξαμενής Λαγουδίου»

11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΓΙΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ»

12. Έγκριση 2ης παράτασης περαίωσης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΓΙΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ»

13. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων οδού Μ. Αλεξάνδρου».

14. Αναμόρφωση κωδικών του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2023.

15. Έγκριση δαπάνης και διαδικασία ανάθεσης για την «Προμήθεια ανοιχτής μεταλλικής δεξαμενής πυρόσβεσης (ορεινό Ασφενδιού) και προκατασκευασμένου μεταλλικού οικίσκου (θέση Πίκουλα) για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω».

16. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος»

17. Έγκριση δαπάνης και διαδικασία ανάθεσης για την υπηρεσία «Αναλύσεις χημικών παραμέτρων πόσιμου νερού και λυμάτων».

18. Διακοπή της σύμβασης με αρ. 2053/2022 που αφορά «ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ & ΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ SARS - COV-2»

19. Πράξη αντιστοίχισης των υφιστάμενων κλάδων και ειδικοτήτων του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Δήμου Κω με τους οριζόμενους στο Π.Δ. 85/2022 (Α΄232) νέους κλάδους και ειδικότητες.

20. Έγκριση πρακτικής άσκησης στη ΔΕΥΑ Δήμου Κω σπουδαστή ΙΕΚ.

21. Έγκριση μετακίνησης του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ στην Αθήνα γιασυνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη και έγκριση δαπάνης

22. Αίτημα για βεβαίωση οφειλών στην Δ.Ο.Υ. Κω.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚΩ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

Διαβάστηκε 309 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

  • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 09-05-2023 και ώρα 11.00 π.μ.,
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες