Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 12ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 16-09-2022 και ώρα 11.30 π.μ.

14 Σεπτεμβρίου 2022 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 12η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΩ την Παρασκευή 16-09-2022 και ώρα 11.30 π.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια περιφοράς σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Έγκριση της υπ΄αριθ. 18/2022 μελέτης και τευχών δημοπράτησης της προμήθειας «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών της ΔΕΥΑ Δήμου Κω»
 2. Έγκριση της υπ΄αριθ. 19/2022 μελέτης και τευχών δημοπράτησης της προμήθειας «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Δικαίου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω»
 3. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας , ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» , στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4«Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση Υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω»
 4. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας , ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» , στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4«Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» της πράξης με τίτλο «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Δικαίου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω»
 5. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας , ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» , στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4«Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύου διανομής ύδρευσης πόλης Κω»
 6. Αίτημα μεταφοράς της πράξης «Αναβάθμιση υδρευτικού συστήματος για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας πόσιμου νερού στην περιοχή ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» για την εξασφάλιση χρηματοδότησης νέων δράσεων της ΔΕΥΑ Δήμου Κω.
 7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια φορητού εξοπλισμού»
 8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια ανταλλακτικών για επισκευές αντλιών ακαθάρτων»
 9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Αντικατάσταση ανοξείδωτων καταθλιπτικών αγωγών στα αντλιοστάσια ακάθαρτων Α8 και Α9 στην ΔΕ ΚΩ»
 10. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Υπηρεσία φανοποιείας και προμήθεια εξαρτημάτων οχημάτων» (ΟΜΑΔΑ 1: Υπηρεσία φανοποιείας)
 11. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης ανάδειξης προσωρινών μειοδοτών για την «Προμήθεια υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων - υποβρύχιων ηλεκτροκινητήρων – πιεστικών συγκροτημάτων»
 12. Έγκριση πρακτικού επιτροπής για την παράταση της με αρ. πρωτ. 2005/3-5-2022 σύμβασης με την εταιρία «ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε» για την υπηρεσία «Καθαρισμός και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ»
 13. Έγκριση της υπ΄αριθ. 21/2022 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Παροχή υπηρεσίας τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ»
 14. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Επισκευή αντλιών ακαθάρτων»
 15. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Αντικατάσταση συλλέκτη στο αντλιοστάσιο ακάθαρτων Α4 στην ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥ»
 16. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου μεταφοράς νερού από την Δεξαμενή στη θέση «Σφαγεία» στην πόλη της Κω λόγω πολλαπλών διαρροών εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της 21-07-2017»
 17. Έγκριση παράτασης της υπ’ αριθ. 237/21-01-2022 σύμβασης της υπηρεσίας «Τακτικού Διαχειριστικού Ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές» για τη χρήση 2021.
 18. Αίτηση απόσπασης υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Καβάλας με την ειδικότητα του εργάτη Υ.Ε. στη ΔΕΥΑ Δήμου Κω.
 19. Έγκριση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Διαμαντή Ιωάννη του Κων/νου.
 20. Αίτηση εργαζομένου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω για χορήγηση αδείας άνευ αποδοχών.
 21. Αίτηση 80 ΑΔΤΕ για λογαριασμό ύδρευσης του υδρομέτρου 54097637 που τροφοδοτεί συγκρότημα 33 διαμερισμάτων.
 22. Εγκρίσεις δαπανών και δεσμεύσεις πιστώσεων προϋπολογισμού 2022.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

Διαβάστηκε 257 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 12ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 16-09-2022 και ώρα 11.30 π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες