Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και παρακολούθηση ποιότητας στην πόλη της Κω»

17 Ιουλίου 2020 Ανακοινώσεις

Έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και παρακολούθηση ποιότητας στην πόλη της Κω» προϋπολογισμού 3.341.250,90€ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και θα ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.

Το έργο αυτό αφορά την, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των δημοτών, αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων της πόλης της Κω με νέα ηλεκτρονικά υδρόμετρα που καταγράφουν άμεσα τις καταναλώσεις νερού με απόλυτη ακρίβεια και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ προς τους καταναλωτές.

Σας ενημερώνουμε ότι για τον σκοπό αυτό συνεργείο του αναδόχου του έργου θα εκτελέσει την απαιτούμενη εργασία σε κάθε ιδιοκτησία και μπορεί να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή υδροδότησης στην παροχή νερού.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

ΖΑΧΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστηκε 78 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

  • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και παρακολούθηση ποιότητας στην πόλη της Κω»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες