Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 18ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 04-12-2018 και ώρα 11.30 π.μ.

30 Νοεμβρίου 2018 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 18η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 04-12-2018 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Τροποποίηση υποβολής τεχνικού δελτίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» για την πράξη «Αναβάθμιση Η/Μ εξοπλισμού και αύξηση της επαναχρησιμοποιούμενης εκροής από την υφιστάμενη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της πόλης Κω για επωφελείς χρήσεις».
 2. Παραλαβή της μελέτης «Επικαιροποίηση – τροποποίηση τευχών δημοπράτησης του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου νήσου Κω».
 3. Παραλαβή για την «Παροχή τεχνικής υπηρεσίας καταγραφής, αξιολόγησης της υφιστάμενης Ε.Ε.Λ. και βελτίωσης – επικαιροποίησης της μελέτης επέκτασης της Ε.Ε.Λ. πόλεως Κω».
 4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου».
 5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – Περιφερειακών και Λογισμικού».
 6. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια αντλιών ακαθάρτων».
 7. Έγκριση της υπ΄αριθ. 43/2018 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Συντήρηση – επισκευή Η/Μ εξοπλισμού Βιολογικού Καθαρισμού Καρδάμαινας».
 8. Έγκριση της υπ΄αριθ. 44/2018 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και ασφάλτου».
 9. Έγκριση της υπ΄αριθ. 42/2018 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ για το έτος 2019-2020».
 10. Έγκριση 2ου ΑΠΕ για το έργο «Αποκατάσταση ενανθρακωμένων ζωνών σκυροδέματος σε δεξαμενές των εγκαταστάσεων Βιολογικού Καθαρισμού πόλεως Κω».
 11. Αποδοχή χρηματοδότησης για το 1ο υποέργο «Δίκτυα Αποχέτευσης ακαθάρτων Αντιμάχειας, Καμαρίου Κεφάλου & Α΄φάσης Μαστιχαρίου» της πράξης «Κατασκευή έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω».
 12. Αποδοχή χρηματοδότησης για την πράξη «Ανακατασκευή Υδατόπυργου Αντιμάχειας Κω».
 13. Αναμόρφωση κωδικών προϋπολογισμού – τεχνικού προγράμματος 2018.
 14. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής υπαλλήλων της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ στην ειδική ημερίδα με θέμα «Ειδικά και κρίσιμα θέματα νομιμότητας δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και γενικών υπηρεσιών» που διοργανώνει η FORUM TRAINING & CONSULTING στην Αθήνα.
 15. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.
 16. Έγκριση δαπάνης και δέσμευση πίστωσης τελών κυκλοφορίας επιβατικών αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων του έτους 2019.
 17. Έγκριση της δαπάνης και δέσμευση πίστωσης για τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού και ανανέωση αδειών χρήσης για το έτος 2019.
 18. Έγκριση δαπάνης και δέσμευση πίστωσης εργοδοτικών εισφορών προς ΕΦΚΑ παρελθόντων οικονομικών ετών.
 19. Λήψη απόφασης για απόσυρση από την κυκλοφορία του οχήματος ΚΗΥ 4081.
 20. Έγκριση δαπανών και δεσμεύσεις πιστώσεων προϋπολογισμού 2018.
 21. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
 22. Λοιπά θέματα
 23. Αιτήσεις δημοτών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 297 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 18ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 04-12-2018 και ώρα 11.30 π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες