Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 16ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 23-10-2018 και ώρα 11.30 μ.μ.

19 Οκτωβρίου 2018 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 16η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 23-10-2018 και ώρα 11.30 μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του έργου: «Αναβάθμιση υδρευτικού συστήματος για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας νερού στην περιοχή ευθύνης της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ» ενταγμένου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», χορηγούμενο από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και από πόρους του Τ.Π. & Δανείων.
 2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια ανταλλακτικών Βιολογικού Καθαρισμού πόλεως Κω».
 3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επικαιροποίηση – τροποποίηση τευχών δημοπράτησης του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου Νήσου Κω».
 4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινών αναδόχων για την «Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού υλικού στο αντλιοστάσιο ακαθάρτων Α0 Καρδάμαινας».
 5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια υλικών απόσμησης αντλιοστασίων ακαθάρτων αποχετευτικού δικτύου Δικαίου».
 6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια πιεστικού συγκροτήματος».
 7. Λήψη απόφασης για την αποδοχή όρων ΓΕΣ σχετικά με την παραχώρηση στην ΔΕΥΑΚ της γεώτρησης του στρατοπέδου «Στρατηγού Ι. Μακρυγιάννη» στο Πυλί της Κω».
 8. Έγκριση δαπάνης για την παροχή υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας για την λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού της ΔΕΥΑΚ.
 9. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής τριών(3) υπαλλήλων της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου ΕΣΠΑ 2014-2020» που διοργανώνει η Ε.Υ.Δ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ σε συνεργασία με την ΜΟΔ ΑΕ.
 10. Έγκριση συμμετοχής υπαλλήλων της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ στην ειδική ημερίδα με θέμα «Ειδικά και κρίσιμα θέματα νομιμότητας δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και γενικών υπηρεσιών» που διοργανώνει η FORUM TRAINING & CONSULTING στην Αθήνα.
 11. Εγκρίσεις δαπανών.
 12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
 13. Ανατροπή ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης προϋπολογισμού εξόδων 2018.
 14. Λοιπά θέματα
 15. Αιτήσεις δημοτών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 311 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 16ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 23-10-2018 και ώρα 11.30 μ.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες