Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Διακηρυξεις - Διαγωνισμοι

Παροχή υπηρεσίας Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Προκηρύσσει την δημοπράτηση της παροχής υπηρεσίας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 328 του Ν.4412/2016 και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, για μέρος ή στο σύνολο της ζητηθείσας υπηρεσίας για την "Παροχή υπηρεσίας Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω".

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 12.462,00€, συμπ/νου ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και με ώρα λήξης αποδοχής προσφορών την 9:00π.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., οδός Σκεύου Ζερβού 40.

Για πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του διαγωνισμού, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γεώργιο Μαγγίνα, (τηλ:22420-23915, 24778,εσωτ.120).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α., οδός Σκεύου Ζερβού 40, τηλ.: 22420-23915, φαξ: 22420-26036, ή να κατεβάσουν τα σχετικά τεύχη από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας (www.deyakos.gr) ή από το ΚΗΜΔΗΣ (http://www.promitheus.gov.gr) ή να τα παραλάβουν μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος (με απόδειξη παραλαβής), στα email: 1. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 2. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

ΚΙΑΡΗΣ Γ. ΜΗΝΑΣ

 

Διαβάστηκε 601 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

  • Βλάβες: 22420 27585

Σύνδεση

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Διακηρύξεις - Διαγωνισμοί Παροχή υπηρεσίας Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες