Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Δελτια τυπου

Ολοκληρώθηκε η μία από τις δύο προγραμματισμένες ανορύξεις για ανεύρεση καθαρού πόσιμου νερού στην Δ.Ε. Ηρακλειδών

09 Απριλίου 2015 Δελτία Τύπου

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μία από τις δύο προγραμματισμένες ανορύξεις για ανεύρεση καθαρού πόσιμου νερού στην Δ.Ε. Ηρακλειδών.


image1Η γεώτρηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας στο πρώην στρατόπεδο Ζουλούφη αμέσως μετά το αεροδρόμιο ήταν επιτυχής. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμα 35-40 κυβικά μέτρα νερό την ώρα. Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνονται οι μετρήσεις και οι χημικές αναλύσεις και άμεσα γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά νερού από την γεώτρηση Ζουλούφη (όπως θα είναι το κωδικό της όνομα) στον υδατόπυργο της Αντιμάχειας για τη διάθεση του νερού σε Αντιμάχεια και Καρδάμαινα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους συνδημότες μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 922 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

  • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε η μία από τις δύο προγραμματισμένες ανορύξεις για ανεύρεση καθαρού πόσιμου νερού στην Δ.Ε. Ηρακλειδών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες