Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 9ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 25-07-2019 και ώρα 11.30π.μ.

23 Ιουλίου 2019 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 9η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 25-07-2019 και ώρα 11.30π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Επικαιροποίηση τευχών δημοπράτησης του έργου:«Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου Νήσου Κω» της πράξης «Κατασκευή Έργων Διαχείρισης Λυμάτων Οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω».
 2. Έγκριση δημοπράτησης του έργου:«Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου Νήσου Κω» της πράξης «Κατασκευή Έργων Διαχείρισης Λυμάτων Οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω».
 3. Επικαιροποίησητευχών δημοπράτησης για την «Επέκταση Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Παρακολούθησης Ποιοτικών Χαρακτηριστικών και δικτύων ύδρευσης στη Δ.Ε. Ηρακλειδών Δήμου Κω».
 4. Έγκριση δημοπράτησης για την «Επέκταση Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Παρακολούθησης Ποιοτικών Χαρακτηριστικών και δικτύων ύδρευσης στη Δ.Ε. Ηρακλειδών Δήμου Κω».
 5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2019.
 6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια μονάδας απόσμησης στο αντλιοστάσιο Α9 στο Ψαλίδι».
 7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για τον «Καθαρισμός θαλάμων αντλιοστασίων ακαθάρτων πόλεως Κω»
 8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου».
 9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια καυσίμων».
 10. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Αντικατάσταση εξοπλισμού στην γεώτρηση Λαγκάδα».
 11. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια αντλίας ακαθάρτων για το αντλιοστάσιο Α9»
 12. Έγκριση της υπ΄αριθ. 21/2019 μελέτης για την «Μίσθωση μηχανημάτων έργου».
 13. Έγκριση παράτασης του έργου «Ανακατασκευή του Υδατόπυργου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Κω λόγω βλαβών από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017».
 14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Ανακατασκευή του Υδατόπυργου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Κω λόγω βλαβών από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017».
 15. Έγκριση 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών για το έργο «Ανακατασκευή του Υδατόπυργου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Κω λόγω βλαβών από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017.
 16. Εγκριση δαπάνης για την «Προμήθεια αντλιών και επιφανειακού αντλητικού συγκροτήματος»
 17. Καταβολή αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ κ. Κολιανού Γεώργιου του Μικέ.
 18. Εγκρίσεις και δεσμεύσεις δαπανών.
 19. Λοιπά θέματα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

 

Διαβάστηκε 164 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 9ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 25-07-2019 και ώρα 11.30π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες