Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 12ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 11.30 μ.μ.

31 Ιουλίου 2018 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 12η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 11.30 μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Αποδοχή της ένταξης Πράξης της ΔΕΥΑΚ με τίτλο: «Αναβάθμιση υδρευτικού συστήματος για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας πόσιμου νερού στην περιοχή ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α ΔΗΜΟΥ ΚΩ» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», προϋπολογισμού 3.685.770€ πλέον Φ.Π.Α.
 2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για το έργο «Ανόρυξη γεώτρησης στη θέση Λαγκάδα Δήμου Κω για την αντιμετώπιση λειψυδρίας».
 3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Ανάθεση υπηρεσίας για τοποθετήσεις αντλητικών συγκροτημάτων και καθαρισμούς σε γεωτρήσεις της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
 4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια μεταλλικής δεξαμενής πόσιμου νερού στη θέση Προφήτης Ηλίας της Δ.Ε. Δικαίου».
 5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για τον «Καθαρισμό θαλάμων αντλιοστασίων ακαθάρτων πόλεως Κω».
 6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Ανάλυση χημικών παραμέτρων πόσιμου νερού, λυμάτων και ιλύος».
 7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Αντικατάσταση συλλέκτη στο αντλιοστάσιο ακαθάρτων Α9»
 8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων για την αντιμετώπιση λειψυδρίας».
 9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την «Επισκευή αντλιών ακαθάρτων».
 10. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης για την ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την «Επισκευή οχημάτων, μηχανημάτων έργου και γεννητριών».
 11. Έγκριση της υπ΄αριθ. 32/2018 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – Περιφερειακών και Λογισμικού».
 12. Λήψη απόφασης για την άσκηση έφεσης κατά της αγωγής Καλλιόπης Μαυροψαρίδη συζ. Ιωάννη Αδαμαντίδη.
 13. Έγκριση 9ης παράτασης για το έργο «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Καρδάμαινας (πρώην) Δήμου Ηρακλειδών».
 14. Εγκρίσεις δαπανών προϋπολογισμού 2018.
 15. Εγκρίσεις πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
 16. Λοιπά θέματα
 17. Αιτήσεις δημοτών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 131 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 12ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 11.30 μ.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες