Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 14η τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 03-10-2017 και ώρα 11.30 π.μ.

29 Σεπτεμβρίου 2017 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 14η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 03-10-2017 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Έγκριση δαπανών προϋπολογισμού 2017.
 2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια αντλιών ακαθάρτων Δ.Ε. Κω»
 3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για τον «Καθαρισμό θαλάμων αντλιοστασίων ακαθάρτων πόλεως Κω».
 4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Ανάθεση υπηρεσίας για τοποθετήσεις αντλητικών συγκροτημάτων και καθαρισμούς σε γεωτρήσεις της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
 5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υλικών σιδηροκατασκευών για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
 6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια νέου ηλεκτρικού πίνακα διανομής στο Βιολογικό Καθαρισμό πόλεως Κω».
 7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Παρακολούθηση λειτουργίας γεωτρήσεων και δεξαμενών της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών».
 8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια ελαστικών των μηχανημάτων έργων και οχημάτων της ΔΕΥΑ Κω».
 9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών – ανταλλακτικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού»
 10. Καθορισμός τρόπου πληρωμής των τελών σύνδεσης με δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.
 11. Έγκριση της υπ΄αριθ. 2/2017 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια εντύπων και λοιπών υλικών γραφείου».
 12. Έγκριση της υπ΄αριθ. 23/2017 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια οικίσκου για την στέγαση αντλητικού συγκροτήματος στη θέση Λίβανος Δ.Ε. Ηρακλειδών».
 13. Έγκριση της υπ΄αριθ. 25/2017 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Καθαρισμός και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
 14. Έγκριση της υπ΄αριθ. 26/2017 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών».
 15. Έγκριση 6ης παράτασης του υποέργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Καρδάμαινας (πρώην) Δήμου Ηρακλειδών».
 16. Έγκριση 5ης παράτασης του έργου «Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων εντός του οικισμού Καρδάμαινας νήσου Κω».
 17. Αποδοχή χρηματοδότησης για την πράξη «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών των πρώην Δήμων Ηρακλειδών και Δικαίου και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων πρώην Δήμου Δικαίου – Β΄ φάση» υποέργο «Εγκατάσταση Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Δικαίου».
 18. Λοιπά θέματα.
 19. Αιτήσεις δημοτών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 315 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 14η τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 03-10-2017 και ώρα 11.30 π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες