Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Συνδεθείτε τώρα με την αποχέτευση με ελάχιστη δόση 60,00€/μήνα!!

20 Σεπτεμβρίου 2017 Ανακοινώσεις

Ένα, έργο, που αποτελούσε, χρόνιο, πάγιο και διαρκές αίτημα, απαίτηση και διεκδίκηση, των κατοίκων της δημοτικών διαμερισμάτων Πυλίου , Ζηπαρίου και Καρδάμαινας,

Ένα, έργο, που προστατεύει το εξαιρετικό, φυσικό περιβάλλον και βελτιώνει και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του,

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

και ξεκίνησε η λειτουργία του.

Η ΔΕΥΑ Δήμου Κω καλεί τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, να προβούν, ΑΜΕΣΑ, και, κατά το ταχύτερο δυνατό, στην κατασκευή των εσωτερικών συνδέσεών τους, από τον κεντρικό σωλήνα (απόληξη) της αποχέτευσής τους, μέχρι το εξωτερικό φρεάτιο, στο δρόμο.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 60,00!!/ ΜΗΝΑ

Η ΔΕΥΑ Δήμου Κω αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες, λόγω της παρατεταμένης κρίσης που καθιστά δύσκολη την σύνδεση ακινήτων που έχουν βόθρους με το αποχετευτικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Δικαίου και Ηρακλειδών και παράλληλα, να μπορέσει η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, προτείνει την κάτωθι ρύθμιση σε δόσεις των τελών σύνδεσης με την αποχέτευση:
ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ

ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΑΠΟ 100,00€  ΕΩΣ 2.000 € ΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 2.001€ ΩΣ 30 ΔΟΣΕΙΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ 60,00 €

Δικαιολογητικά για σύνδεση με την αποχέτευση:

 1. Για κατοικίες και καταστήματα
  • Αντίγραφο οικοδομικής Άδειας.
  • Αντίγραφο Ε9
  • Λογαριασμός νερού
 2. Για τουριστικά καταλύματα
  • Αντίγραφο οικοδομικής Άδειας.
  • Άδεια λειτουργίας ΕΟΤ
  • Λογαριασμός νερού
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 για νερό πισίνας

Η, υποχρεωτική, επιβαλλόμενη από το νόμο, σύνδεση, στο δίκτυο αποχέτευσης, θα γίνεται στα προκατασκευασμένα φρεάτια, των διακλαδώσεων του δικτύου, που βρίσκονται στους δημοτικούς δρόμους, στα όρια των ιδιοκτησιών.

Όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνουν, από αδειούχο εγκαταστάτη υδραυλικό και η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑ Δήμου Κω θα έχει το δικαίωμα ελέγχου της σωστής κατασκευής και επιβολής διορθώσεων, εάν απαιτείται.

Η αποχέτευση υπογείων κατασκευών ή κτιρίων, που βρίσκονται σε χαμηλότερη στάθμη από το υπάρχον δίκτυο αποχέτευσης θα γίνεται με ευθύνη των ιδιοκτητών, με βάση ατομικό σύστημα ανύψωσης των λυμάτων (αντλία), χωρίς την οποιαδήποτε ευθύνη της ΔΕΥΑ Δήμου Κω για περίπτωση υπερχειλίσεων λυμάτων εντός ή εκτός της ιδιοκτησίας.

Διαβάστηκε 944 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Συνδεθείτε τώρα με την αποχέτευση με ελάχιστη δόση 60,00€/μήνα!!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες