Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 10ης κατεπείγουσας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω ισχυρού σεισμού στις 21-07-2017, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 27-0

26 Ιουλίου 2017 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 10η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω ισχυρού σεισμού στις 21-07-2017, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 27-07-2017 και ώρα 12.00 μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Προμήθεια σωλήνων και εξαρτημάτων ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Κω.
 2. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Προμήθεια οικοδομικών και ασφαλτικών υλικών στη Δημοτική Κοινότητα Κω.
 3. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Προμήθεια αντλητικών συγκροτημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Κω.
 4. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Μίσθωση μηχανημάτων έργου για αποκατάσταση βλαβών στη Δημοτική Κοινότητα Κω.
 5. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Ανίχνευσηθραύσεων και αφανών διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Κω.
 6. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Προμήθεια σωληνώσεων γεωτρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Κω.
 7. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, των τεχνικών προδιαγραφών και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: Αποκατάσταση βλαβών από το σεισμικό φαινόμενο της 21-07-2017 – Προμήθεια πινάκων και ηλεκτρολογικού υλικού γεωτρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Κω.
 8. Λήψη απόφασης υποβολής πρότασης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017 -2020 (Εθνικοί πόροι ΠΔΕ).
 9. Αναμόρφωση κωδικών προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος για το 2017.
 10. Αποδοχή χρηματοδότησης για την πράξη «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών των πρώην Δήμων Ηρακλειδών και Δικαίου και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων πρώην Δήμου Δικαίου – Β΄ φάση» υποέργο «Εγκατάσταση Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Δικαίου».
 11. Αποδοχή χρηματοδότησης για την πράξη «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών των πρώην Δήμων Ηρακλειδών και Δικαίου και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων πρώην Δήμου Δικαίου υποέργο «Αρχαιολογικές Εργασίες».
 12. Λοιπά θέματα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 330 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 10ης κατεπείγουσας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω ισχυρού σεισμού στις 21-07-2017, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 27-0
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες