Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 13ης τακτική συνεδρίαση του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Δευτέρα 21-11-2016 και ώρα 11.30 π.μ.

17 Νοέμβριος 2016 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Δευτέρα 21-11-2016 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής – κατακύρωση διαγωνισμού για την υπηρεσία «Καθαρισμός θαλάμων αντλιοστασίων ακαθάρτων πόλεως Κω».
  2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού στο στάδιο αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών για την «Προμήθεια εργαλείων χειρός και μικρών εργαλείων».
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού στο στάδιο αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών για την «Προμήθεια σωλήνων γεωτρήσεων και εξαρτημάτων σωλήνων ύδρευσης».
  4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την «Προμήθεια φορητού εξοπλισμού συνεργείων ύδρευσης - αποχέτευσης».
  5. Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης τακτικού προσωπικού της ΔΕΥΑ Δήμου Κω για το έτος 2017.
  6. Αποδοχή χρηματοδότησης για την Πράξη «Δίκτυα αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Δικαίου, υποέργο«Εγκατάσταση Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Δικαίου».
  7. Αίτηση σπουδαστή κ. Σάζαλη Σωτήριου από Ι.Ι.Ε.Κ. για πρακτική άσκηση στη ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.
  8. Λοιπά θέματα.
  9. Αιτήσεις δημοτών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 92 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

  • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 13ης τακτική συνεδρίαση του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Δευτέρα 21-11-2016 και ώρα 11.30 π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες